Assepoester wordt Ass Poes in Cast: ‘Nu ben je aan het misgenderen’

Assepoester wordt Ass Poes in Cast: ‘Nu ben je aan het misgenderen’

Assepoester wordt Ass Poes in <em>Cast</em>: ‘Nu ben je aan het misgenderen’ Bekijk in de video hierboven Ilse Warringa over de satirische serie Cast In de comedyserie Cast is er nogal wat verwarring over het stuk Assepoester. De tekst is namelijk herschreven en Assepoester wordt nu Ass Poes. Wie nou werd geboren als man of vrouw, anders werd gezien en zich identificeert als non-binair is niet echt meer te volgen. Actrice Birgit Schuurman probeert het te begrijpen maar haar collega ziet het allemaal heel anders als ze vragen stelt. “Nu ben je dus heel erg aan het misgenderen.” Bekijk de beelden van Cast hieronder. De serie Cast is elke donderdag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Cast terugkijken bij Gids.tv. Satirische comedyserie Cast vanaf donderdag 16 maart op NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Serie :
Assepoester wordt Ass Poes in Cast: ‘Nu ben je aan het misgenderen’
Vrijdag 24 maart 2023 om 17:23

Bekijk in de video hierboven Ilse Warringa over de satirische serie Cast

In de comedyserie Cast is er nogal wat verwarring over het stuk Assepoester. De tekst is namelijk herschreven en Assepoester wordt nu Ass Poes. Wie nou werd geboren als man of vrouw, anders werd gezien en zich identificeert als non-binair is niet echt meer te volgen. Actrice Birgit Schuurman probeert het te begrijpen maar haar collega ziet het allemaal heel anders als ze vragen stelt. “Nu ben je dus heel erg aan het misgenderen.”

Bekijk de beelden van Cast hieronder.

De serie Cast is elke donderdag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Cast terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's