Wilfred Genee teruggefloten door VI-kijkers: 'Dat kon eigenlijk niet' (video)

Wilfred Genee teruggefloten door VI-kijkers: 'Dat kon eigenlijk niet' (video)

Saturday 25 March 2023 om 17:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Wilfred Genee moet even iets rechtzetten in Vandaag Inside. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Wilfred Genee teruggefloten door <em>VI</em>-kijkers: 'Dat kon eigenlijk niet' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee moet even iets rechtzetten in Vandaag Inside. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. ReactiesWilfred kreeg een hoop reacties op een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van afgelopen woensdag, zo vertelde hij vrijdag in de uitzending. De grappen over Wopke Hoekstra én de CDA-woordvoerder vielen niet overal goed. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Reacties
Wilfred kreeg een hoop reacties op een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van afgelopen woensdag, zo vertelde hij vrijdag in de uitzending. De grappen over Wopke Hoekstra én de CDA-woordvoerder vielen niet overal goed.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's