Hélène Hendriks geniet opnieuw van Mr. Frank Visser: 'Ik heb wél seks!' (video)

Hélène Hendriks geniet opnieuw van Mr. Frank Visser: 'Ik heb wél seks!' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks keek naar een compilatie van Mr. Frank Visser en heeft een fragmentje meegenomen naar Vandaag Inside.

Lees verder onder de video.

Hélène Hendriks geniet opnieuw van <em>Mr. Frank Visser</em>: 'Ik heb wél seks!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks keek naar een compilatie van Mr. Frank Visser en heeft een fragmentje meegenomen naar Vandaag Inside. Lees verder onder de video. Frank VisserZoals we weten is Hélène Hendriks groot fan van de programma's van Mr. Frank Visser en Victor Brand. Ze geniet keer op keer van de ruziënde buren en daarom heeft ze ook nu een fragment meegenomen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Frank Visser
Zoals we weten is Hélène Hendriks groot fan van de programma's van Mr. Frank Visser en Victor Brand. Ze geniet keer op keer van de ruziënde buren en daarom heeft ze ook nu een fragment meegenomen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV