Hart van Nederland: automobilist rijdt vrouw en hondje dood in IJmuiden en vlucht (video)

Hart van Nederland: automobilist rijdt vrouw en hondje dood in IJmuiden en vlucht (video)

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist rijdt vrouw en hondje dood in IJmuiden en vlucht (video) Een gewone avondwandeling met haar trouwe viervoeter is op tragische wijze geëindigd voor een vrouw in IJmuiden. Een automobilist reed haar en haar hondje aan en vluchtte vervolgens van de plaats van het ongeval. Helaas kwamen de vrouw en de hond kort na de aanrijding te overlijden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zie: Vrachtwagenchauffeur (60) omgekomen na ongeluk in Simonshaven Bekijk deze video » Drama in Utrecht: meisje (7) overleden en 5-jarig jongetje zwaargewond na aanrijding bus Bekijk deze video » Burgemeester Dijksma over dodelijk busongeluk: 'Heel Utrecht leeft mee' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een gewone avondwandeling met haar trouwe viervoeter is op tragische wijze geëindigd voor een vrouw in IJmuiden. Een automobilist reed haar en haar hondje aan en vluchtte vervolgens van de plaats van het ongeval. Helaas kwamen de vrouw en de hond kort na de aanrijding te overlijden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV