Hart van Nederland: overleden persoon gevonden in uitgebrande auto (video)

Hart van Nederland: overleden persoon gevonden in uitgebrande auto (video)

<em>Hart van Nederland</em>: overleden persoon gevonden in uitgebrande auto (video) Een uitgebrande auto met daarin een overleden persoon is zaterdagmorgen aangetroffen op een zandpad in Oisterwijk. De politie heeft een plaats delict ingericht en doet onderzoek. Over de toedracht kan de politie nog niets zeggen, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Drama in Utrecht: meisje (7) overleden en 5-jarig jongetje zwaargewond na aanrijding bus Bekijk deze video » Burgemeester Dijksma over dodelijk busongeluk: 'Heel Utrecht leeft mee' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist rijdt vrouw en hondje dood in IJmuiden en vlucht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een uitgebrande auto met daarin een overleden persoon is zaterdagmorgen aangetroffen op een zandpad in Oisterwijk. De politie heeft een plaats delict ingericht en doet onderzoek. Over de toedracht kan de politie nog niets zeggen, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV