Hart van Nederland: conducteurs gestopt met kaartcontrole door agressieve passagiers

Hart van Nederland: conducteurs gestopt met kaartcontrole door agressieve passagiers

<em>Hart van Nederland</em>: conducteurs gestopt met kaartcontrole door agressieve passagiers Conducteurs controleren op sommige trajecten niet op kaartjes omdat ze te bang zijn voor agressie van passagiers, meldt het AD. Daardoor dreigen zwartrijden en agressie toe te nemen aldus Vakbond FNV Spoor, die gealarmeerd is door dit signaal. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: automobilist rijdt vrouw en hondje dood in IJmuiden en vlucht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: overleden persoon gevonden in uitgebrande auto (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Conducteurs controleren op sommige trajecten niet op kaartjes omdat ze te bang zijn voor agressie van passagiers, meldt het AD. Daardoor dreigen zwartrijden en agressie toe te nemen aldus Vakbond FNV Spoor, die gealarmeerd is door dit signaal.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV