Beau van Erven Dorens in de clinch met Wilfred Genee: 'Vreselijke man' (video)

Beau van Erven Dorens in de clinch met Wilfred Genee: 'Vreselijke man' (video)

Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens strijden niet alleen om de kijkcijfers, maar ook persoonlijk. Dat hoorde je in RTL Boulevard.

Lees verder onder de video.

<em>Beau van Erven Dorens</em> in de clinch met Wilfred Genee: 'Vreselijke man' (video) Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens strijden niet alleen om de kijkcijfers, maar ook persoonlijk. Dat hoorde je in RTL Boulevard. Lees verder onder de video. KijkcijfersDe strijd om de kijkcijfers was gisteravond weer in volle gang, Avastars moest het met slechts 93 duizend kijkers wederom ontgelden, het Nederlands Elftal was dan wel de winnaar op de buis, maar verspeelde het wel op het veld. De échte oorlog is er alleen niet eentje om de kijkcijfers: die wordt namelijk op de persoon gevoerd door Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau van Erven Dorens in de clinch met Wilfred Genee: 'Vreselijke man' (video)

Kijkcijfers
De strijd om de kijkcijfers was gisteravond weer in volle gang, Avastars moest het met slechts 93 duizend kijkers wederom ontgelden, het Nederlands Elftal was dan wel de winnaar op de buis, maar verspeelde het wel op het veld. De échte oorlog is er alleen niet eentje om de kijkcijfers: die wordt namelijk op de persoon gevoerd door Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV