Draadstaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Draadstaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Draadstaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag start de veertiende reeks van het satirische programma Draadstaal. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven zetten in dit seizoen de verschillende publieksfavorieten weer in het spotlicht. First DatesDit seizoen zal er elke week een First Date te zien zijn. Dit onderdeel was in de vorige seizoenen een doorslaand succes. Natuurlijk keren ook publieksfavorieten Fred en Ria Onderbuik terug. De interessantste actuele onderwerpen bespreken de twee vanuit hun onderbuik. Over DraadstaalDraadstaal is een sketchprogramma waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven een stem geven aan de Nederlanders die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door allerhande persoonlijke en maatschappelijke crises heenslaan. Bekijk ook Draadstaal: pastoor over diepere laag Carnaval: ‘Het gaat om muziek en veel zuipen’ Bekijk deze video » Zien! Een gouwe ouwe 'First Dates' van Draadstaal in het kader van Valentijnsdag (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Zondag start de veertiende reeks van het satirische programma Draadstaal. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven zetten in dit seizoen de verschillende publieksfavorieten weer in het spotlicht.

First Dates
Dit seizoen zal er elke week een First Date te zien zijn. Dit onderdeel was in de vorige seizoenen een doorslaand succes. Natuurlijk keren ook publieksfavorieten Fred en Ria Onderbuik terug. De interessantste actuele onderwerpen bespreken de twee vanuit hun onderbuik.

Over Draadstaal
Draadstaal is een sketchprogramma waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven een stem geven aan de Nederlanders die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door allerhande persoonlijke en maatschappelijke crises heenslaan.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV