Ali kreeg meer dan 10 duizend berichtjes na het verlaten van Big Brother

Ali kreeg meer dan 10 duizend berichtjes na het verlaten van Big Brother

Sunday 26 March 2023 om 12:50

Ali heeft na een aantal weken Big Brother het huis moeten verlaten. Maar niet zonder veranderingen, hij heeft er namelijk duizenden fans bij. Dat was te merken aan zijn insta dm, die stroomde vol met meer dan tien duizend berichtjes.

In het fragment hieronder van Big Brother leest hij een aantal berichtjes voor.

<em>Ali</em> kreeg meer dan 10 duizend berichtjes na het verlaten van <em>Big Brother</em> Ali heeft na een aantal weken Big Brother het huis moeten verlaten. Maar niet zonder veranderingen, hij heeft er namelijk duizenden fans bij. Dat was te merken aan zijn insta dm, die stroomde vol met meer dan tien duizend berichtjes. In het fragment hieronder van Big Brother leest hij een aantal berichtjes voor. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's