Heftige beelden! Tornado vaagt dorpen weg in Amerikaanse staat Mississippi (RTL Nieuws)

Heftige beelden! Tornado vaagt dorpen weg in Amerikaanse staat Mississippi (RTL Nieuws)

Heftige beelden! <em>Tornado</em> vaagt dorpen weg in Amerikaanse staat <em>Mississippi</em> (<em>RTL Nieuws</em>) Gisteren heeft een tornado in de Amerikaanse staat Mississippi hele dorpen weg gevaagd. Minstens 26 mensen zijn omgekomen. Hoewel de tornado van tevoren was aangekondigd, heeft de kracht ervan iedereen verrast. Zo ook de weerman, die houdt het nauwelijks droog bij de aanblik van zijn eigen weerbericht. In bovenstaande video van RTL Nieuws heftige beelden van de trieste ravage die de tornado heeft aangericht. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Natuurfenomeen: bekijk de beelden van een vuurtornado in Californië Bekijk deze video » ZIEN: kinderen hysterisch bang vanwege Scream-masker in kinderopvang (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: vijf Iraanse meisjes opgepakt nadat ze dansten in het openbaar (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden! Tornado vaagt dorpen weg in Amerikaanse staat Mississippi (RTL Nieuws)

Gisteren heeft een tornado in de Amerikaanse staat Mississippi hele dorpen weg gevaagd. Minstens 26 mensen zijn omgekomen. Hoewel de tornado van tevoren was aangekondigd, heeft de kracht ervan iedereen verrast. Zo ook de weerman, die houdt het nauwelijks droog bij de aanblik van zijn eigen weerbericht.

In bovenstaande video van RTL Nieuws heftige beelden van de trieste ravage die de tornado heeft aangericht.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV