Waarom Evi Hanssen, Bridget Maasland en Eric de Munck geen alcohol meer drinken (RTL Boulevard)

Waarom Evi Hanssen, Bridget Maasland en Eric de Munck geen alcohol meer drinken (RTL Boulevard)

Waarom <em>Evi Hanssen</em>, <em>Bridget Maasland</em> en <em>Eric de Munck</em> geen alcohol meer drinken (<em>RTL Boulevard</em>) Evi Hanssen is al een aantal jaren geleden gestopt met alcohol drinken. Over dit feit vertelt ze graag aan iedereen en overal waar ze verschijnt. Niet alleen heeft Evi een boek geschreven over haar nieuwe levensstijl, ze staat er nu ook mee op de planken. WijnOnlangs verloor Evi haar moeder aan kanker maar zij staat alweer zonder de fles, op het podium. In RTL Boulevard vertelt ze over haar nieuwe show en het afscheid van haar moeder. Bridget Maasland kent Evi en haar boek. Bridget is ook gestopt met alcohol drinken. Eric de Munck doet ook een duit in het zakje; hij drinkt al 1,5 jaar geen twee flessen wijn meer per dag. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gwen van Poorten drinkt geen druppel meer, ''Ik lag na feestjes te janken in bed'' (Jinek) Bekijk deze video » Meau, Evi Hanssen en Nick Schilder zingen het prachtige 'Stand by Me' in Strandgasten Bekijk deze video » Bridget Maasland: 'Het werd heel donker, wilde niet meer leven' (De Kist) Bekijk deze video »
Entertainment :
Waarom Evi Hanssen, Bridget Maasland en Eric de Munck geen alcohol meer drinken (RTL Boulevard)

Evi Hanssen is al een aantal jaren geleden gestopt met alcohol drinken. Over dit feit vertelt ze graag aan iedereen en overal waar ze verschijnt. Niet alleen heeft Evi een boek geschreven over haar nieuwe levensstijl, ze staat er nu ook mee op de planken.

Wijn
Onlangs verloor Evi haar moeder aan kanker maar zij staat alweer zonder de fles, op het podium. In RTL Boulevard vertelt ze over haar nieuwe show en het afscheid van haar moeder. Bridget Maasland kent Evi en haar boek. Bridget is ook gestopt met alcohol drinken. Eric de Munck doet ook een duit in het zakje; hij drinkt al 1,5 jaar geen twee flessen wijn meer per dag.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV