The Passion gemist? Edwin Jonker zingt slotlied Je bent niet alleen

The Passion gemist? Edwin Jonker zingt slotlied Je bent niet alleen

The Passion gemist? Edwin Jonker zingt slotlied Je bent niet alleen Aan al het mooie komt een eind. Zo kwam er na anderhalf uur ook een einde aan de editie van The Passion van gisterenavond. Geniet nog een keer van het slotlied van het EO-spektakel. Edwin Jonker zingt in zijn rol als Jezus het nummer Je bent niet alleen, van Thomas Berge. The Passion gemist? Je kunt de hele live-uitzending van The Passion terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Passion gemist? Lucas Hamming zingt Wen Er Maar Aan Bekijk deze video » The Passion gemist? Edsilia Rombley zingt Recht Uit M’n Hart Bekijk deze video »
Muziek :
The Passion gemist? Edwin Jonker zingt slotlied Je bent niet alleen

Aan al het mooie komt een eind. Zo kwam er na anderhalf uur ook een einde aan de editie van The Passion van gisterenavond. Geniet nog een keer van het slotlied van het EO-spektakel. Edwin Jonker zingt in zijn rol als Jezus het nummer Je bent niet alleen, van Thomas Berge.

The Passion gemist? Je kunt de hele live-uitzending van The Passion terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Passion gemist? Edwin Jonker zingt slotlied Je bent niet alleen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV