Zien: Edwin Spee (weduwnaar Bibian Mentel) vraagt vriendin Mandy ten huwelijk

Zien: Edwin Spee (weduwnaar Bibian Mentel) vraagt vriendin Mandy ten huwelijk

Video: man en zoon Bibian Mentel openhartig over haar overlijden

Edwin Spee heeft het geluk in de liefde weer gevonden en heeft zijn vriendin Mandy ten huwelijk gevraagd. Edwin was negen jaar getrouwd met Paralympisch kampioene Bibian Mentel, zij overleed in 2021 aan de gevolgen van kanker. Daarna vond hij een nieuwe liefde in Mandy en hij is voor haar op zijn knieën gegaan. Edwin deelt op social media beelden van het huwelijksaanzoek en haar volmondige antwoord ‘ja’.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Edwin Spee</em> (weduwnaar Bibian Mentel) vraagt vriendin Mandy ten huwelijk Video: man en zoon Bibian Mentel openhartig over haar overlijden Edwin Spee heeft het geluk in de liefde weer gevonden en heeft zijn vriendin Mandy ten huwelijk gevraagd. Edwin was negen jaar getrouwd met Paralympisch kampioene Bibian Mentel, zij overleed in 2021 aan de gevolgen van kanker. Daarna vond hij een nieuwe liefde in Mandy en hij is voor haar op zijn knieën gegaan. Edwin deelt op social media beelden van het huwelijksaanzoek en haar volmondige antwoord ‘ja’. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Edwin Spee snapt kritiek op nieuwe vriendin niet: 'Bibian ging ook door' (video) Bekijk deze video » Zien: Bibian Mental door gezin naar laatste rustplaats in bergen gebracht Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV