Thijs Slegers (46) overleden: bekijk hoe Vandaag Inside de PSV-perschef onlangs eerde

Thijs Slegers (46) overleden: bekijk hoe Vandaag Inside de PSV-perschef onlangs eerde

Oud-journalist en PSV-perschef Thijs Slegers is overleden, zo heeft de Eindhovense profvoetbalclub maandagochtend bekend gemaakt. Slegers, die slechts 46 jaar oud mocht worden, leed sinds 2020 aan acute leukemie. De afgelopen maanden was hij veel in het nieuws vanwege zijn succesvolle oproep aan alle Nederlanders om zich aan te melden als stamceldonor.

Valentijn Driessen was onlangs aanwezig bij een bijzondere tv-uitzending van ESPN, die geheel in het teken stond van Thijs Slegers en zijn zoektocht naar stamceldonoren. Hoe bijzonder dat was vertelde hij bij Vandaag Inside. Bekijk dat fragment hieronder.

Thijs Slegers (46) overleden: bekijk hoe <em>Vandaag Inside</em> de PSV-perschef onlangs eerde Oud-journalist en PSV-perschef Thijs Slegers is overleden, zo heeft de Eindhovense profvoetbalclub maandagochtend bekend gemaakt. Slegers, die slechts 46 jaar oud mocht worden, leed sinds 2020 aan acute leukemie. De afgelopen maanden was hij veel in het nieuws vanwege zijn succesvolle oproep aan alle Nederlanders om zich aan te melden als stamceldonor. Valentijn Driessen was onlangs aanwezig bij een bijzondere tv-uitzending van ESPN, die geheel in het teken stond van Thijs Slegers en zijn zoektocht naar stamceldonoren. Hoe bijzonder dat was vertelde hij bij Vandaag Inside. Bekijk dat fragment hieronder. Bekijk ook Johan Derksen prijst ongeneeslijk zieke Thijs Slegers: ‘Wereldgozer’ (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Veronica Offside: Andy van der Meijde geraakt door droevig nieuws over Thijs Slegers Bekijk deze video » Jack van Gelder blikt terug op sfeeractie voor Thijs Slegers: 'Indrukwekkend' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Thijs Slegers is icoon voor PSV geworden, hoort in geschiedenisboeken' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV