John van den Heuvel betrokken bij handgemeen tijdens opnames

John van den Heuvel betrokken bij handgemeen tijdens opnames

John van den Heuvel is te gast bij Jeroen Pauw om te praten over zijn programma Dossier Van Den Heuvel, dat vanaf 22 april weer te zien is op RTL4. Een van de zaken die voorbijkomen is de 'jacht' op de Nederlandse pedofiel Hans V. in Kenia. Dat leidde tot een heftige confrontatie met zelfs een handgemeen. Bekijk de heftige beelden en de toelichting van de misdaadjournalist hieronder.

John van den Heuvel betrokken bij handgemeen tijdens opnames John van den Heuvel is te gast bij Jeroen Pauw om te praten over zijn programma Dossier Van Den Heuvel, dat vanaf 22 april weer te zien is op RTL4. Een van de zaken die voorbijkomen is de 'jacht' op de Nederlandse pedofiel Hans V. in Kenia. Dat leidde tot een heftige confrontatie met zelfs een handgemeen. Bekijk de heftige beelden en de toelichting van de misdaadjournalist hieronder. Bekijk ook Pieter van Vollenhoven: 'De mens houd je alleen in het gareel met toezicht' Bekijk deze video »
TV :
John van den Heuvel betrokken bij handgemeen tijdens opnames
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel betrokken bij handgemeen tijdens opnames of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV