Dinsdag in URK!: is een spoedoplossing nodig bij zwangerschap Gerda?

Dinsdag in URK!: is een spoedoplossing nodig bij zwangerschap Gerda?

Dinsdag in <em>URK!</em>: is een spoedoplossing nodig bij zwangerschap <em>Gerda</em>? Het gaat niet zo goed tijdens de zwangerschap van Gerda. Zus Mathilde komt het verontrustende nieuws melden: 'Het is nog steeds vier centimeter. Misschien is er wel een spoedoplossing nodig.' Gelukkig weten we inmiddels natuurlijk dat het allemaal goed is afgelopen, maar komende dinsdag kun je de spannende dagen meebeleven. Bekijk het fragment van de zwangerschap van Gerda hierboven. Kijk bovenaan de pagina de volledige laatste aflevering van URK! terug. Je kunt ook alle andere afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk: Greetje en haar man zijn het oneens over de opvoeding (Urk) Bekijk deze video » URK: knikkeren is niks voor Greetje en Teun: 'Die vloer van jou is scheef' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het gaat niet zo goed tijdens de zwangerschap van Gerda. Zus Mathilde komt het verontrustende nieuws melden: 'Het is nog steeds vier centimeter. Misschien is er wel een spoedoplossing nodig.' Gelukkig weten we inmiddels natuurlijk dat het allemaal goed is afgelopen, maar komende dinsdag kun je de spannende dagen meebeleven.

Bekijk het fragment van de zwangerschap van Gerda hierboven. Kijk bovenaan de pagina de volledige laatste aflevering van URK! terug. Je kunt ook alle andere afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV