Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Chateau Meiland gaat de familie onder meer haar nieuwe bladblazer uitproberen, maar dat is niet alles: uiteraard wil de familie meer proberen: Martien wil bijvoorbeeld gaan voor het uit de grond stampen van een tassenlijn. SpeeltjesNieuwe speeltjes zijn er altijd om meteen uit te proberen. En als ze dan ook nog voor meerdere doelen inzetbaar zijn, zijn we bij de familie Meiland aan het goede adres. De bladblazer bewijst haar dienst voor een bladervrije tuin en wapperende haren. ExpansieWie denkt dat de familie stilt blijft zitten nu de aankoop van pension Code Rosé steeds vastere vormen aan neemt, heeft het mis. De expansiedrift neemt buitenproportionele vormen aan bij de illustere familie Meiland nu Montana eindelijk haar eerste huis heeft gekocht en Martien coûte que coûte een tassenlijn wil. Bekijk ook Chateau Meiland: Martien verbaast zich over de wansmaak van Montana (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Erica en Martien ruziën tijdens het planten van de heg (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 27 March 2023 om 21:35

In de nieuwe aflevering van Chateau Meiland gaat de familie onder meer haar nieuwe bladblazer uitproberen, maar dat is niet alles: uiteraard wil de familie meer proberen: Martien wil bijvoorbeeld gaan voor het uit de grond stampen van een tassenlijn.

Speeltjes
Nieuwe speeltjes zijn er altijd om meteen uit te proberen. En als ze dan ook nog voor meerdere doelen inzetbaar zijn, zijn we bij de familie Meiland aan het goede adres. De bladblazer bewijst haar dienst voor een bladervrije tuin en wapperende haren.

Expansie
Wie denkt dat de familie stilt blijft zitten nu de aankoop van pension Code Rosé steeds vastere vormen aan neemt, heeft het mis. De expansiedrift neemt buitenproportionele vormen aan bij de illustere familie Meiland nu Montana eindelijk haar eerste huis heeft gekocht en Martien coûte que coûte een tassenlijn wil.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's