Temptation Island: 'Sidney is vervelend en agressief'

Temptation Island: 'Sidney is vervelend en agressief'

Temptation Island: 'Sidney is vervelend en agressief' Monique Smit praat iedere vrijdag na over de aflevering van Temptation Island van gisteren. Vandaag doet ze dit met verleidster Naomi. Ze hebben het over deelnemer Sidney, die lekker aan het feesten was. Is hij de gangmaker van het stel? Naomi: "Nee, totaal niet. Hij eist juist negatieve aandacht op. Hij maakt dingen kapot en wordt vervelend en agressief." Bekijk het hele fragment hierboven. Temptation Island is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt elke aflevering van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Temptation Island: Heikki wordt onzeker en Milou zoekt grenzen op Bekijk deze video » Koppel Temptation Island VIPS zegt tijdens opnames zwanger te zijn Bekijk deze video »
TV :

Monique Smit praat iedere vrijdag na over de aflevering van Temptation Island van gisteren. Vandaag doet ze dit met verleidster Naomi. Ze hebben het over deelnemer Sidney, die lekker aan het feesten was. Is hij de gangmaker van het stel? Naomi: "Nee, totaal niet. Hij eist juist negatieve aandacht op. Hij maakt dingen kapot en wordt vervelend en agressief." Bekijk het hele fragment hierboven.

Temptation Island is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt elke aflevering van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island: 'Sidney is vervelend en agressief' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: deelnemers, monique smit, Temptation Island, fans, telegraaf, de telegraaf, verleidster, temptation, bedpartners, seizoen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV