Jacqueline in Help, mijn man is klusser!: "Het is net of ik in een ander huis ben"

Jacqueline in Help, mijn man is klusser!: "Het is net of ik in een ander huis ben"

In Help, mijn man is klusser! is het klusteam vertrokken. Nadat Robbert de laatste hand heeft gelegd aan de slaapkamer, mag Jacqueline het indrukwekkende resultaat zien.

Ander huis
Ze vindt het heel anders en dat klopt; daar waar een bed stond, is nu een mooie eethoek ingericht. Jacqueline valt van de ene verbazing in de ander over haar nieuwe, oude en grote huis. "Het is net of ik in een ander huis ben", aldus een verwonderde Jacqueline.

Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder.

Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

Jacqueline in <em>Help, mijn man is klusser!</em>: &quot;Het is net of ik in een ander huis ben&quot; In Help, mijn man is klusser! is het klusteam vertrokken. Nadat Robbert de laatste hand heeft gelegd aan de slaapkamer, mag Jacqueline het indrukwekkende resultaat zien. Ander huisZe vindt het heel anders en dat klopt; daar waar een bed stond, is nu een mooie eethoek ingericht. Jacqueline valt van de ene verbazing in de ander over haar nieuwe, oude en grote huis. "Het is net of ik in een ander huis ben", aldus een verwonderde Jacqueline. Bekijk de video van Help, mijn man is klusser! hieronder. Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lia viel al twee keer van de trap (Help, Mijn Man Is Klusser) Bekijk deze video » Help, mijn man is klusser!: John Williams wil Jos helpen ‘voor niks en een glimlach’ Bekijk deze video » Help, mijn man is klusser!: stel slaapt al jaren met twee kinderen in ouderlijk bed Bekijk deze video »
TV :
Jacqueline in Help, mijn man is klusser!: "Het is net of ik in een ander huis ben"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV