Oud-deelnemers Big Brother bestormen het huis met verrassingen

Oud-deelnemers Big Brother bestormen het huis met verrassingen

De laatste week van het programma Big Brother is aangebroken. Dat moet gevierd worden. Oud-deelnemers bestormen het huis en zorgen voor een aantal verrassingen.

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Oud-deelnemers <em>Big Brother</em> bestormen het huis met <em>verrassingen</em> De laatste week van het programma Big Brother is aangebroken. Dat moet gevierd worden. Oud-deelnemers bestormen het huis en zorgen voor een aantal verrassingen. Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Zien: deze persoon heeft Big Brother moeten verlaten Bekijk deze video » Start finaleweek: Big Brother komt gelijk met schokkende mededeling Bekijk deze video » Big Brother: Lindsey moet vlak voor de finale het huis verlaten Bekijk deze video » Big Brother: Jason bedankt zijn Franse fans, ''Merci beaucoup!'' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV