Bekijk: Scheveningen kotst op azc'ers: 'Oprotten, allemaal eruit gooien die buitenlanders'

Bekijk: Scheveningen kotst op azc'ers: 'Oprotten, allemaal eruit gooien die buitenlanders'

De gemeente Den Haag gaat zestig asielzoekers in een klein hotel in de Keizerstraat op Scheveningen onderbrengen. Per 1 april neemt de groep zijn intrek in Jorplace, in de belangrijkste winkelstraat van het voormalige vissersdorp.

Boze omwonenden en ondernemers
Deze week zijn de omwonenden en de ondernemers per brief geïnformeerd. Zij kunnen, voor zover ze dat zouden willen, geen bezwaar tegen het besluit aantekenen. De winkeliers voelen zich overvallen en zijn alles behalve blij hiermee.

Bekijk hieronder de video van PowNews.

Bekijk: Scheveningen kotst op azc'ers: 'Oprotten, allemaal eruit gooien die buitenlanders' De gemeente Den Haag gaat zestig asielzoekers in een klein hotel in de Keizerstraat op Scheveningen onderbrengen. Per 1 april neemt de groep zijn intrek in Jorplace, in de belangrijkste winkelstraat van het voormalige vissersdorp. Boze omwonenden en ondernemersDeze week zijn de omwonenden en de ondernemers per brief geïnformeerd. Zij kunnen, voor zover ze dat zouden willen, geen bezwaar tegen het besluit aantekenen. De winkeliers voelen zich overvallen en zijn alles behalve blij hiermee. Bekijk hieronder de video van PowNews. Bekijk ook Zie: bijzondere leraar Thijs ontslagen wegens jaren oude grappen: 'Hij is vies' Bekijk deze video » Zie: Caroline van der Plas: 'Voor het eind van het jaar valt het kabinet' Bekijk deze video » ZIE: Nederland veel te dik: fastfoodzaken moeten gezond eten maken! Bekijk deze video »
TV :
Bekijk: Scheveningen kotst op azc'ers: 'Oprotten, allemaal eruit gooien die buitenlanders'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV