Tiki stelt zich voor bij Lang Leve de Liefde: 'Hij moet een goede kont hebben'

Tiki stelt zich voor bij Lang Leve de Liefde: 'Hij moet een goede kont hebben'

Tiki is opzoek naar de liefde! Zal ze haar match vinden in Lang Leve de Liefde? Haar koffer is in ieder geval met behulp van Bobbie goed gevuld en ze is klaar voor het avontuur! Maar wat zoekt Tiki eigenlijk in een man?

Bekijk hieronder de video.

Tiki stelt zich voor bij <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Hij moet een goede kont hebben' Tiki is opzoek naar de liefde! Zal ze haar match vinden in Lang Leve de Liefde? Haar koffer is in ieder geval met behulp van Bobbie goed gevuld en ze is klaar voor het avontuur! Maar wat zoekt Tiki eigenlijk in een man? Bekijk hieronder de video. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang leve de liefde: John’s date wil alles weten over z'n wc-gedrag, vouwer of propper? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Als je ballen niet geschoren zijn brand ik ze kaal' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Sam vuurt de ene na de andere vraag op Joris af Bekijk deze video »

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV