Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van URK! staat het thema 'emotie' centraal: dat komt namelijk ook nogal vaak voor op het eiland. Deze week zien we bijvoorbeeld tranen en ook weer een hoop 'humor om te lachen'. TeuntorialTeun Föhn wil zichzelf verder neer gaan zetten als influencer. Hij wil de wereld van Instagram en Tiktok gaan veroveren met zijn Teuntorials. Wat zijn beste vriendin Greetje daarvan vind, laat zich uiteraard wel raden. EmotiesMathilde kan haar tranen niet bedwingen als Gerda's bevalling anders loopt dan gehoopt. Emoties zijn soweiso een groot thema in deze aflevering: Greetje is hevig geëmotioneerd na afloop van de knikkershow Marble Mania.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In deze aflevering van URK! staat het thema 'emotie' centraal: dat komt namelijk ook nogal vaak voor op het eiland. Deze week zien we bijvoorbeeld tranen en ook weer een hoop 'humor om te lachen'.

Teuntorial
Teun Föhn wil zichzelf verder neer gaan zetten als influencer. Hij wil de wereld van Instagram en Tiktok gaan veroveren met zijn Teuntorials. Wat zijn beste vriendin Greetje daarvan vind, laat zich uiteraard wel raden.

Emoties
Mathilde kan haar tranen niet bedwingen als Gerda's bevalling anders loopt dan gehoopt. Emoties zijn soweiso een groot thema in deze aflevering: Greetje is hevig geëmotioneerd na afloop van de knikkershow Marble Mania.

Bekijk hier alle video's en artikelen van URK!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV