Ontvoerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ontvoerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ontvoerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Ontvoerd staat vader Olaf centraal. Hij denkt een gelukkig gezinnetje te vormen met zijn vriendin uit Colombia, maar dat loopt flink anders. LokaliserenHij denkt een gelukkig gezin te vormen met zijn flamboyante Colombiaanse vriendin en hun zoontje Maxi. Maar de zaak verandert als Olaf erachter komt dat zijn vriendin dingen voor hem verborgen houdt. Na een confrontatie verdwijnt zijn vriendin samen met hun zoon naar Colombia. John en zijn team daarnaartoe om de vriendin van Olaf en hun zoontje te lokaliseren. Over OntvoerdMisdaadjournalist John van den Heuvel gaat in Ontvoerd op zoek naar kinderen die naar het buitenland zijn ontvoerd. Lukt het Van den Heuvel om de kinderen met hun ouders in Nederland te herenigen? Bekijk ook Gijs in Ontvoerd in tranen over zoon: 'Ik ben bang dat ik hem niet meer herken' (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel in Ontvoerd: 'Er komt een omgangsregeling tussen Gijs en zijn zoon' Bekijk deze video »
Uitzending :
Ontvoerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Ontvoerd staat vader Olaf centraal. Hij denkt een gelukkig gezinnetje te vormen met zijn vriendin uit Colombia, maar dat loopt flink anders.

Lokaliseren
Hij denkt een gelukkig gezin te vormen met zijn flamboyante Colombiaanse vriendin en hun zoontje Maxi. Maar de zaak verandert als Olaf erachter komt dat zijn vriendin dingen voor hem verborgen houdt. Na een confrontatie verdwijnt zijn vriendin samen met hun zoon naar Colombia. John en zijn team daarnaartoe om de vriendin van Olaf en hun zoontje te lokaliseren.

Over Ontvoerd
Misdaadjournalist John van den Heuvel gaat in Ontvoerd op zoek naar kinderen die naar het buitenland zijn ontvoerd. Lukt het Van den Heuvel om de kinderen met hun ouders in Nederland te herenigen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ontvoerd

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV