Portretten van Krabbé gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Portretten van Krabbé gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Portretten van Krabbé gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag start op NPO 2 het nieuwe culturele interviewprogramma Portretten van Krabbé. Daarin maakt kunstenaar Jasper Krabbé vier weken lang elke week een portret van een bijzondere geest. In de eerste aflevering staat tv-maker en acteur Tom Waes centraal. UitsmijterKrabbé maakt een portret van de Belgische wereldreiziger Tom Waes, maar niet voordat hij Tom goed heeft leren kennen. Ze bezoeken samen plekken die voor Tom belangrijk zijn geweest. Zo gaan ze naar café d'Anvers in een ruige buurt van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt. Dichtbij komenOok bezoeken ze zijn geboorteplek: het rustige dorp Edegem, waar Tom vroeger al zijn streken moest opbiechten bij meneer pastoor. Al deze indrukken probeert Jasper Krabbé mee te nemen in zijn werk, met het doel om zo dicht mogelijk bij Toms kern te komen in het portret dat hij van hem maakt. Bekijk ook Beau: Erik van Looy en Tom Waes vertellen wat er mis is met Belgisch elftal op WK voetbal Bekijk deze video » Jinek: Belgen volgen nu ook met het Verhaal van Vlaanderen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Woensdag start op NPO 2 het nieuwe culturele interviewprogramma Portretten van Krabbé. Daarin maakt kunstenaar Jasper Krabbé vier weken lang elke week een portret van een bijzondere geest. In de eerste aflevering staat tv-maker en acteur Tom Waes centraal.

Uitsmijter
Krabbé maakt een portret van de Belgische wereldreiziger Tom Waes, maar niet voordat hij Tom goed heeft leren kennen. Ze bezoeken samen plekken die voor Tom belangrijk zijn geweest. Zo gaan ze naar café d'Anvers in een ruige buurt van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

Dichtbij komen
Ook bezoeken ze zijn geboorteplek: het rustige dorp Edegem, waar Tom vroeger al zijn streken moest opbiechten bij meneer pastoor. Al deze indrukken probeert Jasper Krabbé mee te nemen in zijn werk, met het doel om zo dicht mogelijk bij Toms kern te komen in het portret dat hij van hem maakt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Portretten van Krabbé

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV