Hélène in Lang Leve de Liefde fantaseert: "Dat de man me vastbindt aan het bed en dan naar beneden gaat"

Hélène in Lang Leve de Liefde fantaseert: "Dat de man me vastbindt aan het bed en dan naar beneden gaat"

Ron en Hélène hebben in Lang Leve de Liefde enorm veel lol om de vragenkaartjes. Maar als het over haar fantasie gaat, valt Ron even stil. Zij droomt wel eens: "Dat de man me vastbindt aan het bed en dan naar beneden gaat", aldus een semi-serieuze Hélène. Wat bedoelt ze precies?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Hélène in <em>Lang Leve de Liefde</em> fantaseert: &quot;Dat de man me vastbindt aan het bed en dan naar beneden gaat&quot; Ron en Hélène hebben in Lang Leve de Liefde enorm veel lol om de vragenkaartjes. Maar als het over haar fantasie gaat, valt Ron even stil. Zij droomt wel eens: "Dat de man me vastbindt aan het bed en dan naar beneden gaat", aldus een semi-serieuze Hélène. Wat bedoelt ze precies? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Tiki stelt zich voor bij Lang Leve de Liefde: 'Hij moet een goede kont hebben' Bekijk deze video » Sharona in Lang Leve de Liefde: 'Brood smeren voor je? Rot op' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Je mag best omkijken naar een mooie vrouw, anders doe ik het!' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV