Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm ruilt het glamoureuze zakenstel Sinclair en Patrick met vader en zoon Richard en Alex. Hoe zal het de 'gemaksdieren' vergaan in een sociale huurwoning? En kan pa Richard zijn grote hobby, radio maken, nog groter maken nu ze even in het epicentrum van de radio wonen? EvenementenbureauSinclair en Patrick zijn, naast ex-geliefden, ook al jaren zakenpartners. De mannen runnen samen een succesvol creatief evenementen bureau, Buro NSign. Daarnaast hebben ze, door slim te investeren, extra kapitaal opgebouwd, waardoor ze een goed leven kunnen leiden. Hun Hilversumse villa is recent geheel gerenoveerd en naar eigen smaak ingericht. Kunnen Patrick en Sinclair hun draai vinden in een huis dat van minder gemakken is voorzien dan hun eigen optrekje. RadioDe sociale huurwoning van alleenstaande vader Richard en zijn zoon Alex is klein en vertoont veel gebreken. Geld om het huis op te knappen is er niet. Van de tachtig euro die ze per week te besteden hebben kunnen ze net rondkomen. Richard is volledig afgekeurd nadat hij kort achter elkaar twee hersenbloedingen kreeg. Hij besluit niet bij de pakken neer te zitten en stort zich op een nieuwe hobby: radio maken. Voelen vader en zoon Sauerbier zich thuis in het mondaine Gooi? Bekijk ook Woensdag in Steenrijk, Straatarm: 'Ik heb nog nooit getankt, in Turkije wordt dat voor me gedaan' Bekijk deze video » Steenrijk, straatarm: ‘Mensen praten toch wel Nederlands in Friesland?’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm ruilt het glamoureuze zakenstel Sinclair en Patrick met vader en zoon Richard en Alex. Hoe zal het de 'gemaksdieren' vergaan in een sociale huurwoning? En kan pa Richard zijn grote hobby, radio maken, nog groter maken nu ze even in het epicentrum van de radio wonen?

Evenementenbureau
Sinclair en Patrick zijn, naast ex-geliefden, ook al jaren zakenpartners. De mannen runnen samen een succesvol creatief evenementen bureau, Buro NSign. Daarnaast hebben ze, door slim te investeren, extra kapitaal opgebouwd, waardoor ze een goed leven kunnen leiden. Hun Hilversumse villa is recent geheel gerenoveerd en naar eigen smaak ingericht. Kunnen Patrick en Sinclair hun draai vinden in een huis dat van minder gemakken is voorzien dan hun eigen optrekje.

Radio
De sociale huurwoning van alleenstaande vader Richard en zijn zoon Alex is klein en vertoont veel gebreken. Geld om het huis op te knappen is er niet. Van de tachtig euro die ze per week te besteden hebben kunnen ze net rondkomen. Richard is volledig afgekeurd nadat hij kort achter elkaar twee hersenbloedingen kreeg. Hij besluit niet bij de pakken neer te zitten en stort zich op een nieuwe hobby: radio maken. Voelen vader en zoon Sauerbier zich thuis in het mondaine Gooi?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV