Cast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Cast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Cast gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van de satirische komedieserie CAST staat het acteerduo Maarten Heijmans en Elise Schaap centraal. Ze hebben wat moeite met de intimiteit voor hun nieuwe rollen: daar moet het castingbureau wat aan doen. IntimiteitscoördinatorElise Schaap en Maarten Heijmans spelen een liefdeskoppel in een romcom, maar ze weigeren te zoenen; de zelfbenoemde intimiteitscoördinator Kiki moet eraan te pas komen. Verder moet er voor een nieuwe film over Willem van Oranje zoekt het bureau nieuwe gezichten: alle leeftijden, kleuren en genders zijn welkom om te casten voor de hoofdrol. Lees ook onze serierecensie van CAST. Over CASTCastingbureau Van Leeuwen staat aan de rand van de afgrond als Louis van Leeuwen, de oprichter, wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag met twee net afgestudeerde toneelschoolstudentes. Hij is met de Noorderzon vertrokken. Bekijk ook Assepoester wordt Ass Poes in Cast: ‘Nu ben je aan het misgenderen’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Cast
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van de satirische komedieserie CAST staat het acteerduo Maarten Heijmans en Elise Schaap centraal. Ze hebben wat moeite met de intimiteit voor hun nieuwe rollen: daar moet het castingbureau wat aan doen.

Intimiteitscoördinator
Elise Schaap en Maarten Heijmans spelen een liefdeskoppel in een romcom, maar ze weigeren te zoenen; de zelfbenoemde intimiteitscoördinator Kiki moet eraan te pas komen. Verder moet er voor een nieuwe film over Willem van Oranje zoekt het bureau nieuwe gezichten: alle leeftijden, kleuren en genders zijn welkom om te casten voor de hoofdrol.

Lees ook onze serierecensie van CAST.

Over CAST
Castingbureau Van Leeuwen staat aan de rand van de afgrond als Louis van Leeuwen, de oprichter, wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag met twee net afgestudeerde toneelschoolstudentes. Hij is met de Noorderzon vertrokken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV