Bekijk de trailer van nieuwe Netflix-serie When They See Us

Bekijk de trailer van nieuwe Netflix-serie When They See Us

Bekijk de trailer van nieuwe Netflix-serie When They See Us When They See Us is een nieuwe Netflix-serie die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Het gaat over de beruchte zaak van de Central Park Five. Deze vijf zwarte tieners werden veroordeeld voor een verkrachting die ze niet hadden begaan. In de serie spelen onder meer acteurs als Michael K. Williams, Vera Farmiga, John Leguizamo en Felicity Huffman. When They See Us is vanaf 31 mei te zien op Netflix. Bekijk de nieuwe trailer van het tweede seizoen van The Rain Bekijk deze video » Bekijk de trailer van de Child's Play remake Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van nieuwe Netflix-serie When They See Us

When They See Us is een nieuwe Netflix-serie die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Het gaat over de beruchte zaak van de Central Park Five. Deze vijf zwarte tieners werden veroordeeld voor een verkrachting die ze niet hadden begaan. In de serie spelen onder meer acteurs als Michael K. Williams, Vera Farmiga, John Leguizamo en Felicity Huffman.

When They See Us is vanaf 31 mei te zien op Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van nieuwe Netflix-serie When They See Us of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV