Harry Potter-fans spelen zwerkbal in Utrecht

Harry Potter-fans spelen zwerkbal in Utrecht

<em>Harry Potter</em>-fans spelen zwerkbal in Utrecht Zwerkbal wordt in Utrecht zeer serieus genomen. De sport, die velen kennen uit de Harry Potter-films, is een mix tussen handbal, trefbal en rugby. Een van de leden van het Utrechtse Zwerkbalteam vertelt in een item van 5 Uur Live meer over deze bijzondere sport. 5 Uur Live is elke werkdag om 17.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van 5 Uur Live terugkijken bij Gids.tv. J.K. Rowling over smerig detail in Harry Potter Bekijk deze video » Daniel Radcliffe hint op nieuwe Harry Potter Bekijk deze video »
TV :
Harry Potter-fans spelen zwerkbal in Utrecht

Zwerkbal wordt in Utrecht zeer serieus genomen. De sport, die velen kennen uit de Harry Potter-films, is een mix tussen handbal, trefbal en rugby. Een van de leden van het Utrechtse Zwerkbalteam vertelt in een item van 5 Uur Live meer over deze bijzondere sport.

5 Uur Live is elke werkdag om 17.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van 5 Uur Live terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Harry Potter-fans spelen zwerkbal in Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier