Supergespierde André Hazes laat zijn afgetrainde lijf zien op social media (video)

Supergespierde André Hazes laat zijn afgetrainde lijf zien op social media (video)

Bekijk hier Shownieuws-video: 'André Hazes en Monique Westenberg hebben open relatie'

André Hazes laat op social media zien hoe gespierd hij er tegenwoordig uitziet. Zijn neef Djarno Hofland plaatst op Instagram een story waarin te zien is dat de zanger in de sportschool staat te zwoegen. André plaatst deze video ook op zijn eigen social media, met het woord ‘home’ erbij. Het is duidelijk dat de sportschool zijn tweede thuis is want André ziet er supergespierd uit. Eerder was Hazes nog verslaafd aan onder meer anabolen, naar eigen zeggen gaat hij nu helemaal nuchter door het leven.

Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Supergespierde <em>André Hazes</em> laat zijn afgetrainde lijf zien op social media (video) Bekijk hier Shownieuws-video: 'André Hazes en Monique Westenberg hebben open relatie' André Hazes laat op social media zien hoe gespierd hij er tegenwoordig uitziet. Zijn neef Djarno Hofland plaatst op Instagram een story waarin te zien is dat de zanger in de sportschool staat te zwoegen. André plaatst deze video ook op zijn eigen social media, met het woord ‘home’ erbij. Het is duidelijk dat de sportschool zijn tweede thuis is want André ziet er supergespierd uit. Eerder was Hazes nog verslaafd aan onder meer anabolen, naar eigen zeggen gaat hij nu helemaal nuchter door het leven. Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. André Hazes: 'Op maandag slaap ik bij Monique en dan ...' (video) Bekijk deze video » Holland zingt Hazes nu terug te kijken bij Videoland: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's