Big Brother freeze: dierbaren voeren campagne, Jason’s broertje maakt indruk

Big Brother freeze: dierbaren voeren campagne, Jason’s broertje maakt indruk

Zien: Jolien verbreekt het freeze-moment, 'Ik kan dit niet aanzien'

In Big Brother is het tijd voor een ‘megafreeze’. Dit betekent dat er iets gaat gebeuren in het huis, maar de bewoners moeten dan ‘bevriezen’ en mogen niet meer bewegen. Nu komen er vlak voor de finale dierbaren van de bewoners langs…

Lees verder onder de video.

<em>Big Brother</em> freeze: dierbaren voeren campagne, Jason’s broertje maakt indruk Zien: Jolien verbreekt het freeze-moment, 'Ik kan dit niet aanzien' In Big Brother is het tijd voor een ‘megafreeze’. Dit betekent dat er iets gaat gebeuren in het huis, maar de bewoners moeten dan ‘bevriezen’ en mogen niet meer bewegen. Nu komen er vlak voor de finale dierbaren van de bewoners langs… Lees verder onder de video. Bewoners mogen alleen toekijkenTijdens het freeze-moment loopt er een vriend, familielid of echtgenoot van een bewoner het huis in en diegene houdt een campagnepraatje. Ondertussen mogen de BB-deelnemers alleen maar toekijken. De toespraak van de vrouw van Bart maakt bij de kijkers emoties los, maar ook het broertje van Jason is erg populair en maakt indruk. Bekijk de beelden van Big Brother hierboven. De finale van Big Brother is zaterdag 1 april om 20.00 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Oud-deelnemers Big Brother bestormen het huis met verrassingen Bekijk deze video » Zien: deze persoon heeft Big Brother vlak voor de finale moeten verlaten Bekijk deze video »

Bewoners mogen alleen toekijken
Tijdens het freeze-moment loopt er een vriend, familielid of echtgenoot van een bewoner het huis in en diegene houdt een campagnepraatje. Ondertussen mogen de BB-deelnemers alleen maar toekijken. De toespraak van de vrouw van Bart maakt bij de kijkers emoties los, maar ook het broertje van Jason is erg populair en maakt indruk.

Bekijk de beelden van Big Brother hierboven.

De finale van Big Brother is zaterdag 1 april om 20.00 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV