Een Jaar Van Je Leven: Zoë verveelt zich en moet huilen na kritiek van Wendy

Een Jaar Van Je Leven: Zoë verveelt zich en moet huilen na kritiek van Wendy

Zien: Mexx onthult ‘noodsituatie’ waarvoor Martin de loods verliet

In Een Jaar Van Je Leven slaat de verveling toe bij Zoë. Ze klaagt dat ze niet weet wat ze moet doen. Wendy vindt dat gek, aangezien ze wimpers en make-up heeft gekregen maar hier verder niets mee doet. Als Babette ziet en benoemt dat Zoë het moeilijk heeft komen de tranen…

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Zoë verveelt zich en moet huilen na kritiek van Wendy Zien: Mexx onthult ‘noodsituatie’ waarvoor Martin de loods verliet In Een Jaar Van Je Leven slaat de verveling toe bij Zoë. Ze klaagt dat ze niet weet wat ze moet doen. Wendy vindt dat gek, aangezien ze wimpers en make-up heeft gekregen maar hier verder niets mee doet. Als Babette ziet en benoemt dat Zoë het moeilijk heeft komen de tranen… Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Jan Willem is boos bij Een Jaar Van Je Leven: 'Wij moeten ingrijpen' (video) Bekijk deze video » Kim uit Een Jaar Van Je Leven moet dramatische beslissing nemen (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV