Hart van Nederland: gaat statiegeld op blikjes wel werken? (video)

Hart van Nederland: gaat statiegeld op blikjes wel werken? (video)

<em>Hart van Nederland</em>: gaat statiegeld op blikjes wel werken? (video) Vanaf 1 april komt er na de grote en kleine plastic flessen ook statiegeld op blikjes. Op het blik wordt net als bij de kleine plastic flesjes 15 cent statiegeld geheven. Maar gaat deze maatregel wel werken? Hart van Nederland ging op onderzoek uit. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Na petflesjes en blikjes nu ook statiegeld op to go-koffiebekers Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: over teringzooi op straat en Britse toeristen in Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vanaf 1 april komt er na de grote en kleine plastic flessen ook statiegeld op blikjes. Op het blik wordt net als bij de kleine plastic flesjes 15 cent statiegeld geheven. Maar gaat deze maatregel wel werken? Hart van Nederland ging op onderzoek uit.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV