Finale Avastars gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Avastars gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale Avastars gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is het moment van de waarheid. De vier finalisten van Avastars zijn bekend. De acts zijn nog grootser, de technieken zijn nog verbazingwekkender en het zang- en dansniveau is hoger dan ooit tevoren. De finale van Avastars is vrijdag te zien op SBS6. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: virtuele Jimmy Cool wint Avastars en zingt met Davina Michelle Bekijk deze video » Finale Avastars: Nicky Romero en finalisten schitteren met Easy (video) Bekijk deze video » Avastars: virtuele Juan (Dwight Dissels) maakt indruk met Before I Go (video) Bekijk deze video » Over de finaleHet is aan de juryleden Nick en Simon, Dan Karaty en Nicky Romero om de winnaar te kiezen. Wie gaat ervandoor met de titel 'Avastar 2023', wint een geldprijs en neemt de single en videoclip op met Davina Michelle? KijkcijferhorrorMet deze finale komt er ook een eind aan de kijkcijferhorror die over dit programma heen hangt. Van de 369.000 kijkers die naar de eerste aflevering keken, bleven er vorige week in de halve finale nog maar 93.000 over. Het zal dus niet heel veel mensen uitmaken wie de titel 'Avastar 2023' meeneemt. De kans dat er meer Avastar-winnaars zullen komen schatten wij ook erg klein in.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het is het moment van de waarheid. De vier finalisten van Avastars zijn bekend. De acts zijn nog grootser, de technieken zijn nog verbazingwekkender en het zang- en dansniveau is hoger dan ooit tevoren. De finale van Avastars is vrijdag te zien op SBS6.

Over de finale
Het is aan de juryleden Nick en Simon, Dan Karaty en Nicky Romero om de winnaar te kiezen. Wie gaat ervandoor met de titel 'Avastar 2023', wint een geldprijs en neemt de single en videoclip op met Davina Michelle?

Kijkcijferhorror
Met deze finale komt er ook een eind aan de kijkcijferhorror die over dit programma heen hangt. Van de 369.000 kijkers die naar de eerste aflevering keken, bleven er vorige week in de halve finale nog maar 93.000 over. Het zal dus niet heel veel mensen uitmaken wie de titel 'Avastar 2023' meeneemt. De kans dat er meer Avastar-winnaars zullen komen schatten wij ook erg klein in.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Avastars

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV