Taarten van Abel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Taarten van Abel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Taarten van Abel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag is de laatste aflevering van het huidige Taarten van Abel te zien op NPO 3. Na twintig seizoenen van het programma is het klaar voor Siemon de Jong als taartenbakker Abel. Siemon"Ik heb een paar puntjes die ik met je wil bespreken": die zin zal voor veel mensen een hoop herinneringen aan het programma doen bovendrijven. Een essentieel onderdeel hiervan is Siemon de Jong. Hij neemt nu afscheid als bakker Abel. TerugblikIn deze 'laatste aflevering' blikken de makers terug met zeven bijzondere kinderen, inmiddels tieners en volwassenen, die in de afgelopen twintig jaar met Siemon een taart voor iemand maakten. Ze kijken terug op de afleveringen en vertellen hoe het nu met ze gaat.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Zondag is de laatste aflevering van het huidige Taarten van Abel te zien op NPO 3. Na twintig seizoenen van het programma is het klaar voor Siemon de Jong als taartenbakker Abel.

Siemon
"Ik heb een paar puntjes die ik met je wil bespreken": die zin zal voor veel mensen een hoop herinneringen aan het programma doen bovendrijven. Een essentieel onderdeel hiervan is Siemon de Jong. Hij neemt nu afscheid als bakker Abel.

Terugblik
In deze 'laatste aflevering' blikken de makers terug met zeven bijzondere kinderen, inmiddels tieners en volwassenen, die in de afgelopen twintig jaar met Siemon een taart voor iemand maakten. Ze kijken terug op de afleveringen en vertellen hoe het nu met ze gaat.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Taarten van Abel

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV