Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Komende zondag is de laatste aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien op SBS6. Het zal voor die zender jammer zijn dat het programma weer van de beeldbuis verdwijnt. Alle fragmenten uit deze uitzending Miljoenenjacht: Winston maakt gezin met jonge baby wakker voor geldprijs Bekijk deze video » KijkcijfersQua kijkcijfers heeft SBS6 op de zondagavond weinig te klagen: Wie van de Drie schuift richting de miljoen kijkers, maar vooral met Miljoenenjacht scoort de zender eigenlijk iedere uitzending meer dan 1,5 miljoen kijkers. Over MiljoenenjachtMiljoenenjacht is een overbekend spelprogramma waarbij 500 deelnemers strijden om een plek in het beroemde Gouden Koffertjesspel waar een hoofdprijs te verdienen is van 5 miljoen euro.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 2 April 2023 om 21:28

Komende zondag is de laatste aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien op SBS6. Het zal voor die zender jammer zijn dat het programma weer van de beeldbuis verdwijnt.

Kijkcijfers
Qua kijkcijfers heeft SBS6 op de zondagavond weinig te klagen: Wie van de Drie schuift richting de miljoen kijkers, maar vooral met Miljoenenjacht scoort de zender eigenlijk iedere uitzending meer dan 1,5 miljoen kijkers.

Over Miljoenenjacht
Miljoenenjacht is een overbekend spelprogramma waarbij 500 deelnemers strijden om een plek in het beroemde Gouden Koffertjesspel waar een hoofdprijs te verdienen is van 5 miljoen euro.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Postcode Loterij Miljoenenjacht

Actuele video's

Meer actuele video's