RaRa Ramadan gemist? Bekijk hier de hele uitzending

RaRa Ramadan gemist? Bekijk hier de hele uitzending

RaRa Ramadan gemist? Bekijk hier de hele uitzending De NTR zendt vanaf deze week de luchtige quiz RaRa Ramadan uit op NPO 3. Op een leuke manier willen de makers proberen om meer kennis te delen over de Ramadan en de manier waarop mensen dat beleven. SolidairVeel mensen weten dat Ramadan over het vasten gaat. Maar daar draait Ramadan zeker niet alleen om: het draait ook om solidair zijn met mensen die het minder goed hebben. In het programma RaRa Ramadan wordt de kennis van bekende gasten over de ramadan getest in verschillende quizrondes. FragmentenDit gebeurd aan de hand van bijzondere fragmenten en de leukste memes. Ook worden er grappige en nogal ongemakkelijke persoonlijke verhalen gedeeld. Bekijk ook Walid Benmbarek leert wijze les aan dochter tijdens Ramadan: "Hier gaat het uiteindelijk om" (Op1) Bekijk deze video » Mocro Maffia-acteurs wensen iedereen een fijn Suikerfeest toe (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De NTR zendt vanaf deze week de luchtige quiz RaRa Ramadan uit op NPO 3. Op een leuke manier willen de makers proberen om meer kennis te delen over de Ramadan en de manier waarop mensen dat beleven.

Solidair
Veel mensen weten dat Ramadan over het vasten gaat. Maar daar draait Ramadan zeker niet alleen om: het draait ook om solidair zijn met mensen die het minder goed hebben. In het programma RaRa Ramadan wordt de kennis van bekende gasten over de ramadan getest in verschillende quizrondes.

Fragmenten
Dit gebeurd aan de hand van bijzondere fragmenten en de leukste memes. Ook worden er grappige en nogal ongemakkelijke persoonlijke verhalen gedeeld.

Bekijk hier alle video's en artikelen van RaRa Ramadan

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV