Maandag in Het hoge noorden: Dionne Stax helpt schaap bij de bevalling

Maandag in Het hoge noorden: Dionne Stax helpt schaap bij de bevalling

Monday 3 April 2023 om 14:52

Maandag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Het hoge noorden, waarin te zien is dat Dionne Stax naar Scandinavië afreist. Ze bezoekt Nederlanders die hier een nieuw leven hebben opgebouwd, en ze gaat onder meer langs bij Rob en Astrid. Dionne is niet alleen getuige van een zeer bijzonder moment, als een schaap gaat bevallen. Ze helpt het schaap ook daadwerkelijk met de geboorte van haar zoon.

Bekijk de beelden van Het hoge noorden hieronder.

Het hoge noorden is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het hoge noorden terugkijken via Gids.tv.

Maandag in <em>Het hoge noorden</em>: Dionne Stax helpt schaap bij de bevalling Maandag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Het hoge noorden, waarin te zien is dat Dionne Stax naar Scandinavië afreist. Ze bezoekt Nederlanders die hier een nieuw leven hebben opgebouwd, en ze gaat onder meer langs bij Rob en Astrid. Dionne is niet alleen getuige van een zeer bijzonder moment, als een schaap gaat bevallen. Ze helpt het schaap ook daadwerkelijk met de geboorte van haar zoon. Bekijk de beelden van Het hoge noorden hieronder. Het hoge noorden is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het hoge noorden terugkijken via Gids.tv. De nieuwe Vermeer: Dionne Stax werkt aan enorme muurschildering Meisje met de parel Bekijk deze video » Record in Van onschatbare waarde: deelnemer wil 145.000 euro (!) voor horloge Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's