HLF8: is nieuw nummer André Hazes plagiaat? 'Exact hetzelfde' (video)

HLF8: is nieuw nummer André Hazes plagiaat? 'Exact hetzelfde' (video)

Maandag 3 april 2023 om 20:33

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 3 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: is nieuw nummer <em>André Hazes</em> plagiaat? 'Exact hetzelfde' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 3 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Voor het eerst sinds lange tijd heeft André Hazes een nieuw nummer uitgebracht, maar het nummer doet sterk denken aan een ander nummer. In HLF8 wordt er vergeleken. André Hazes reageert op akkefietje met Patty Brard: 'Hoop dat je een keer lief bent' (video) Bekijk deze video » Andre Hazes: Deel van mij (video) Bekijk deze video » PlagiaatDe afgelopen dagen ontstond er flink wat commotie rond een kort fragment dat Hazes op Instagram deelde van het nieuwe nummer. De overeenkomsten met het nummer Fire van Gavin DeGraw zijn duidelijk te horen. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Voor het eerst sinds lange tijd heeft André Hazes een nieuw nummer uitgebracht, maar het nummer doet sterk denken aan een ander nummer. In HLF8 wordt er vergeleken.

Plagiaat
De afgelopen dagen ontstond er flink wat commotie rond een kort fragment dat Hazes op Instagram deelde van het nieuwe nummer. De overeenkomsten met het nummer Fire van Gavin DeGraw zijn duidelijk te horen.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's