ZIEN: Nicol Kremers maakt zichzelf volslagen belachelijk op Instagram (video)

ZIEN: Nicol Kremers maakt zichzelf volslagen belachelijk op Instagram (video)

ZIEN: <em>Nicol Kremers</em> maakt zichzelf volslagen belachelijk op Instagram (video) Nicol Kremers, vooral bekend als de ex van Peter Gillis en haar nieuwe carrière als OnlyFans-model, probeert ook wat bij te verdienen via Instagram. Ze moet echter duidelijk nog veel leren op het gebied van reclame maken want de manier waarop ze haar teksten uitspreekt (voorleest) is echt niet om aan te zien. De Brabantse realityster probeert ook nog wat loten te verkopen maar of haar dat op deze manier gaat lukken is nog maar zeer de vraag... Bekijk hieronder hoe Nicol zichzelf schaamteloos belachelijk maakt. Bovenaan deze pagina zie je hoe ze onlangs met Shownieuws over OnlyFans sprak: Bekijk ook Nicol Kremers: 'Zoveel cash ik met Friends2Follow, heb mooi lichaam en dat laat ik graag zien' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan wil best de slagroom van Nicol Kremers' borsten aflikken Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Ik kom aan van die spiraal, denk dat ik hem er uit laat halen' (Chateau Meiland) Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Nicol Kremers maakt zichzelf volslagen belachelijk op Instagram (video)
Tuesday 4 April 2023 om 11:35

Nicol Kremers, vooral bekend als de ex van Peter Gillis en haar nieuwe carrière als OnlyFans-model, probeert ook wat bij te verdienen via Instagram. Ze moet echter duidelijk nog veel leren op het gebied van reclame maken want de manier waarop ze haar teksten uitspreekt (voorleest) is echt niet om aan te zien. De Brabantse realityster probeert ook nog wat loten te verkopen maar of haar dat op deze manier gaat lukken is nog maar zeer de vraag...

Bekijk hieronder hoe Nicol zichzelf schaamteloos belachelijk maakt. Bovenaan deze pagina zie je hoe ze onlangs met Shownieuws over OnlyFans sprak:

Actuele video's

Meer actuele video's