Marijke Helwegen wordt collega van Wilfred Genee en Johan Derksen

Marijke Helwegen wordt collega van Wilfred Genee en Johan Derksen

Marijke Helwegen wordt collega van Wilfred Genee en Johan Derksen Het boegbeeld van de cosmetische chirurgie, Marijke Helwegen, komt naar Talpa en wordt daarmee een collega van de mannen van Veronica Inside. Die zijn daar uiteraard zeer content mee: "Ik dacht dat het een 1 april grap was", aldus René van der Gijp. Met open mondSamen met het flamboyante stylistenduo Frank en Rogier gaat Helwegen een variant op het oude Glamourland maken. Wilfred Genee is blij dat ze erbij is. "Als ze mij maar niet gaat verbouwen", merkt Johan Derksen hoopvol op. Van der Gijp dacht dat het een 1-april grap was. Het enthousiasme is dus enorm. Op het scherm verschijnt op dat moment een grote foto van Helwegen, met haar mond open. Dit vraagt uiteraard om een reactie. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook René van der Gijp lacht rechtsback van Juventus uit Bekijk deze video » Johan Derksen over besluit KNVB: laten we Ajax steunen Bekijk deze video »
TV :
Marijke Helwegen wordt collega van Wilfred Genee en Johan Derksen

Het boegbeeld van de cosmetische chirurgie, Marijke Helwegen, komt naar Talpa en wordt daarmee een collega van de mannen van Veronica Inside. Die zijn daar uiteraard zeer content mee: "Ik dacht dat het een 1 april grap was", aldus René van der Gijp.

Met open mond
Samen met het flamboyante stylistenduo Frank en Rogier gaat Helwegen een variant op het oude Glamourland maken. Wilfred Genee is blij dat ze erbij is. "Als ze mij maar niet gaat verbouwen", merkt Johan Derksen hoopvol op. Van der Gijp dacht dat het een 1-april grap was. Het enthousiasme is dus enorm. Op het scherm verschijnt op dat moment een grote foto van Helwegen, met haar mond open. Dit vraagt uiteraard om een reactie. Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marijke Helwegen wordt collega van Wilfred Genee en Johan Derksen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV