Vandaag Inside: Merel Ek ervaart veel spanning tussen Wilfred, Johan en René

Vandaag Inside: Merel Ek ervaart veel spanning tussen Wilfred, Johan en René

Wednesday 5 April 2023 om 10:33

Merel Ek had het gevoel dat er tijdens de uitzending van dinsdagavond flink wat spanning was tussen de heren van Vandaag Inside, zo vertelde ze na afloop aan Wilfred Genee: 'Wat hier aan tafel gebeurt is bijna moeilijker te duiden dan wat er in de politiek gebeurt.'

Spanning bij Wilfred?
De politiek verslaggeefster denkt dat veel meer mensen spanning hebben ervaren, al lijkt dat dan net weer niet te gelden voor Genee: 'Vrijdag had ik het wel maar nu niet zo, zegt die.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 4 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: <em>Merel Ek</em> ervaart veel spanning tussen Wilfred, Johan en René Merel Ek had het gevoel dat er tijdens de uitzending van dinsdagavond flink wat spanning was tussen de heren van Vandaag Inside, zo vertelde ze na afloop aan Wilfred Genee: 'Wat hier aan tafel gebeurt is bijna moeilijker te duiden dan wat er in de politiek gebeurt.' Spanning bij Wilfred?De politiek verslaggeefster denkt dat veel meer mensen spanning hebben ervaren, al lijkt dat dan net weer niet te gelden voor Genee: 'Vrijdag had ik het wel maar nu niet zo, zegt die. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 4 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside langer op vrijdag? Johan Derksen geeft duidelijkheid Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's