Frans Bauer: "Er komt geen reallife soap op RTL4

Frans Bauer: "Er komt geen reallife soap op RTL4

Deze week werd bekend dat volkszanger Frans Bauer de overstap maakt van de NPO naar RTL4. De fans die hopen op een terugkeer van zijn succesvolle reallife soap moet hij echter teleurstellen: "Er komt geen Bauers"

Reizen en muziek
Wat heeft de vrolijke Brabander dan wel voor ons in petto? "Vanaf oktober ga ik heel veel dingen doen maar ik kan nog niet alles verklappen. Ik hoop dat ik de mensen die van amusement houden kan gaan verrassen, met reizen en muziek", aldus Frans aan tafel bij Pauw. Ook gaat hij zich de komende tijd weer volop richten op zijn muziek. Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina.

<em>Frans Bauer</em>: &quot;Er komt geen reallife soap op RTL4 Deze week werd bekend dat volkszanger Frans Bauer de overstap maakt van de NPO naar RTL4. De fans die hopen op een terugkeer van zijn succesvolle reallife soap moet hij echter teleurstellen: "Er komt geen Bauers" Reizen en muziekWat heeft de vrolijke Brabander dan wel voor ons in petto? "Vanaf oktober ga ik heel veel dingen doen maar ik kan nog niet alles verklappen. Ik hoop dat ik de mensen die van amusement houden kan gaan verrassen, met reizen en muziek", aldus Frans aan tafel bij Pauw. Ook gaat hij zich de komende tijd weer volop richten op zijn muziek. Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina. Bekijk ook Bekijk de nieuwe video van Frans Bauer: Leugentje Om Bestwil Bekijk deze video » Frans Bauer over zijn muzikale comeback Bekijk deze video »
TV :
Frans Bauer: "Er komt geen reallife soap op RTL4

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer: "Er komt geen reallife soap op RTL4 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV