Beelden Tweede Kamer debat over de verkiezingsuitslag: "Is het einde van Rutte in zicht?" (HLF8)

Beelden Tweede Kamer debat over de verkiezingsuitslag: "Is het einde van Rutte in zicht?" (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 5 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Beelden Tweede Kamer debat over de <em>verkiezingsuitslag</em>: &quot;Is het einde van <em>Rutte</em> in zicht?&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 5 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Vandaag vond dan toch in de Tweede Kamer het debat over de Provinciale Staten verkiezingsuitslag plaats. In HLF8 zien we beelden uit dit debat die aanleiding zijn voor een discussie aan tafel. Mona Keijzer ziet een andere Mark Rutte. Is zijn einde in zicht vraagt Sam Hagens haar? Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook De Avondshow: ‘Het CDA is bang dat Wopke Hoekstra op een ananas lijkt’ (video) Bekijk deze video » HLF8: Debat over verkiezingsuitslag uitgesteld want Mark Rutte is ziek Bekijk deze video » Ronald Molendijk clasht met Mona Keijzer (CDA) in HLF8: 'Je maakt het persoonlijk' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vandaag vond dan toch in de Tweede Kamer het debat over de Provinciale Staten verkiezingsuitslag plaats. In HLF8 zien we beelden uit dit debat die aanleiding zijn voor een discussie aan tafel. Mona Keijzer ziet een andere Mark Rutte. Is zijn einde in zicht vraagt Sam Hagens haar?

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's