Zien! Koning Willem-Alexander in podcast met Edwin Evers zoals we hem nog nooit zagen (HLF8)

Zien! Koning Willem-Alexander in podcast met Edwin Evers zoals we hem nog nooit zagen (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 5 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Zien! Koning <em>Willem-Alexander</em> in podcast met <em>Edwin Evers</em> zoals we hem nog nooit zagen <em>(HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 5 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Op 30 april zit koning Willem-Alexander 10 jaar op de troon. Naar aanleiding van dit jubileum is de koning te horen in een podcast met Edwin Evers. In HLF 8 zien we een fragment en de tafelgasten zijn laaiend enthousiast. Willem-Alexander zit er ontspannen bij en blijkt eigenlijk echt goed te kunnen praten, zo zagen we hem nog nooit! Donderdagochtend zijn de eerste drie van tien afleveringen te beluisteren op de bekende podcast-platforms vanaf 07.00 uur. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Vandaag Inside: wordt koning Willem-Alexander opvolger van Sander Schimmelpenninck? Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander in Voorschoten: 'Ontzettend tragisch' (video) Bekijk deze video » Tessa Boomkamp in Humberto: ‘Edwin Evers is een woordkunstenaar’ Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Op 30 april zit koning Willem-Alexander 10 jaar op de troon. Naar aanleiding van dit jubileum is de koning te horen in een podcast met Edwin Evers. In HLF 8 zien we een fragment en de tafelgasten zijn laaiend enthousiast. Willem-Alexander zit er ontspannen bij en blijkt eigenlijk echt goed te kunnen praten, zo zagen we hem nog nooit! Donderdagochtend zijn de eerste drie van tien afleveringen te beluisteren op de bekende podcast-platforms vanaf 07.00 uur.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV