Donderdag in Het Roer Om, hoe is het nu met Robert en Miranda in Gambia?

Donderdag in Het Roer Om, hoe is het nu met Robert en Miranda in Gambia?

Donderdag in <em>Het Roer Om, hoe is het nu met</em> Robert en Miranda in Gambia? In de eerste aflevering van het tweede seizoen van Het Roer Om, zagen we hoe Robert en Miranda hun droom gingen verwezenlijken. Ze wilden graag op een relaxte manier een restaurant runnen en kochten een restaurant in Gambia. Dit ging niet zonder slag of stoot maar lekkende daken, diefstal en andere misère hield hen niet tegen. In Het Roer Om, hoe is het nu met zien we vanavond hoe het met Robert en Miranda gaat. Bekijk hieronder een fragment uit de aflevering van vanavond. Bovenaan deze pagina kun je de hele uitzending van Robert en Miranda's avontuur in Het Roer Om terugkijken. Het Roer Om, hoe is het nu met? is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om, hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Roer Om: hoe is het nu met?: ‘De Spaanse mentaliteit is vreselijk’ Bekijk deze video » Zie: Goed nieuws van Richard en Vanessa van Het Roer Om: 'We zitten helemaal vol' Bekijk deze video » Het Roer Om: hoe is het nu met Westfalia-Bart, Jeremy & Jesse? Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in Het Roer Om, hoe is het nu met Robert en Miranda in Gambia?

In de eerste aflevering van het tweede seizoen van Het Roer Om, zagen we hoe Robert en Miranda hun droom gingen verwezenlijken. Ze wilden graag op een relaxte manier een restaurant runnen en kochten een restaurant in Gambia. Dit ging niet zonder slag of stoot maar lekkende daken, diefstal en andere misère hield hen niet tegen. In Het Roer Om, hoe is het nu met zien we vanavond hoe het met Robert en Miranda gaat. Bekijk hieronder een fragment uit de aflevering van vanavond.

Bovenaan deze pagina kun je de hele uitzending van Robert en Miranda's avontuur in Het Roer Om terugkijken.

Het Roer Om, hoe is het nu met? is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om, hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV