Zo is het nu met Joris en Sinta In Het Roer Om: 'Het loopt als een trein'

Zo is het nu met Joris en Sinta In Het Roer Om: 'Het loopt als een trein'

Joris en Sinta vertrekken met hun twee dochters naar het Oostenrijkse Tirol. Hier hebben ze een gigantisch hotel gekocht waar ze een lening van bijna 2 miljoen euro voor af hebben moeten sluiten. Omdat ze alle inkomsten hard nodig hebben, besluiten ze binnen twee maanden open te gaan, maar dat brengt behoorlijk wat stress met zich mee.

Het Roer Om, hoe is het nu met? is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om, hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk hieronder de video.

Zo is het nu met Joris en Sinta <em>In Het Roer Om</em>: 'Het loopt als een trein' Joris en Sinta vertrekken met hun twee dochters naar het Oostenrijkse Tirol. Hier hebben ze een gigantisch hotel gekocht waar ze een lening van bijna 2 miljoen euro voor af hebben moeten sluiten. Omdat ze alle inkomsten hard nodig hebben, besluiten ze binnen twee maanden open te gaan, maar dat brengt behoorlijk wat stress met zich mee. Het Roer Om, hoe is het nu met? is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om, hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk hieronder de video. Bekijk ook Het Roer Om: hoe is het nu met Westfalia-Bart, Jeremy & Jesse? Bekijk deze video » Bekijk: Sven en Clariena in Het Roer Om: 'Wij gaan hier niet meer weg' Bekijk deze video » Donderdag in Het Roer Om, hoe is het nu met Robert en Miranda in Gambia? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV