Doek valt voor HLF8: bekijk hoe Marcel van Roosmalen losgaat op alle wingmannen

Doek valt voor HLF8: bekijk hoe Marcel van Roosmalen losgaat op alle wingmannen

Doek valt voor <em>HLF8</em>: bekijk hoe Marcel van Roosmalen losgaat op alle wingmannen Bekijk in de video hierboven hoe Sam Hagens zijn laatste HLF8 afsluit. Het einde is in zicht voor de talkshow HLF8. Het positieve praatprogramma van Johnny de Mol behaalde volgens SBS6 niet de gewenste resultaten en daarom wordt vanavond (7 april) de laatste aflevering uitgezonden. Media Inside besteedde veel aandacht aan HLF8, het was regelmatig hét mikpunt van spot bij Marcel van Roosmalen. Zo besprak hij onlangs op zijn eigen unieke wijze alle wingmannen die bij HLF8 aanschoven… Bekijk het fragment van Media Inside over HLF8 in de video hieronder. De laatste uitzending van HLF8 is vrijdag 7 april om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Gerard Joling maakt Yesim Candan kapot in Vandaag Inside: ‘Familie van Donald Duck?’ Bekijk deze video » Podcast koning: Justine Marcella geïrriteerd door zoontje Jaap Reesema (HLF8) Bekijk deze video »
Talkshow :
Doek valt voor HLF8: bekijk hoe Marcel van Roosmalen losgaat op alle wingmannen

Bekijk in de video hierboven hoe Sam Hagens zijn laatste HLF8 afsluit.

Het einde is in zicht voor de talkshow HLF8. Het positieve praatprogramma van Johnny de Mol behaalde volgens SBS6 niet de gewenste resultaten en daarom wordt vanavond (7 april) de laatste aflevering uitgezonden. Media Inside besteedde veel aandacht aan HLF8, het was regelmatig hét mikpunt van spot bij Marcel van Roosmalen. Zo besprak hij onlangs op zijn eigen unieke wijze alle wingmannen die bij HLF8 aanschoven…

Bekijk het fragment van Media Inside over HLF8 in de video hieronder.

De laatste uitzending van HLF8 is vrijdag 7 april om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's