Noa Vahle plaagt Johnny de Mol tijdens laatste HLF8: 'Hijgend over de finish' (video)

Noa Vahle plaagt Johnny de Mol tijdens laatste HLF8: 'Hijgend over de finish' (video)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 7 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Noa Vahle</em> plaagt Johnny de Mol tijdens laatste <em>HLF8</em>: 'Hijgend over de finish' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 7 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Voor de allerlaatste keer presenteert Noa Vahle in HLF8 het laatste sportnieuws en natuurlijk moet er dan ook even worden gedold met Johnny de Mol. GrapEen foto van een fietsende Johnny de Mol én de beschrijving van een lange, zware beproeving. Zo beschrijft Noah Vahle het HLF8-avontuur van De Mol. Of heeft ze het gewoon over wielrennen? Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv HLF8: Johnny de Mol verklapt salaris na vraag Noa Vahle (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Voor de allerlaatste keer presenteert Noa Vahle in HLF8 het laatste sportnieuws en natuurlijk moet er dan ook even worden gedold met Johnny de Mol.

Grap
Een foto van een fietsende Johnny de Mol én de beschrijving van een lange, zware beproeving. Zo beschrijft Noah Vahle het HLF8-avontuur van De Mol. Of heeft ze het gewoon over wielrennen?

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's